Make your own free website on Tripod.com

BUKU PELAWAT
Authorware

Sila isikan profil anda di sini
Hadawaty
puja_hada@hotmail.com
Kuala Terengganu, Terengganu Malaysia
* Enjin Pencari *

web yang saudara hasilkan memang bagus dan berinformasi...banyakkan lagi tutorial utk beginner seperti saya...
-
multimedia developer
bedal_z@yahoo.com
kl, kl Malaysia
* Enjin Pencari *
Open University
tahniah...bagus laman web ini..
-
aidil
bedil80@yahoo.com
ayer keroh, melaka Malaysia
* Enjin Pencari *

menarik dan memberi macam info..sumber maklumat utk projek final saya
-
Zul hisham Razali
zulsamm@hotmail.com
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Malaysia

satu usaha yang amat membanggakan dan sangat berguna kepada manusia yang ingin mendalami bidang yang berkaitan. semoga usaha ini akan berterusan dan mendapat ganjaran yang sebaiknya dari pencipta kita.
-
Zul Hisham Razali
Malaysia

-
Iza
rahiza75@tm.net.my
Johor Bahru, Johor Malaysia
* Enjin Pencari *

Tahniah.Halaman yg amat menarik, terutamanya untuk saya yg baru mahu mula berjinak2 dgn dunia multimedia. Kalau boleh, perbanyakkan lagi penerangan2 asas sebegini.
-
zulkifli alang mahat
czul@igalaksi.com
Ampang, Selangor Malaysia
* Rakan-rakan *
Laman pendidikan dan perniagaan
Tahniah dan syabas. Usaha anda amat bernilai sekali
-
syahmi
syahmi@irtech.com.my
sri kembangan, selangor Malaysia
* Enjin Pencari *

Assalamualaikum,
Saya sekarang tengah mengumpulkan individu-individu yang mempunyai kepakaran didalam bidang multimedia. sila hubungi saya secepat mungkin untuk beberapa projek multimedia.
TK
-
Abdullah bin Ismail
abisma@tm.net.my
Malaysia
* Enjin Pencari *

Kebanyakan link dilaman web saudara tidak berfungsi. Seperti, imej tidak
terpapar, tidak boleh di pindahturun fail dll.
-
ROSLEE JAAFAR
akali@hotmail.com
Jepun
* Enjin Pencari *

RAZLAN....TANIAH...dapat juga aku tengok kat jepon ni....dan tunjuk kat
kekawan aku dari seluruh dunia. Anak melayu pon pandai
...SYABAS...SYUKRAN...hehehehe
-
esther
porretta18@hotmail.com
Malaysia
* Enjin Pencari *

More about multimedia internet.
Berikan 3 contoh perisian multimedia berserta dengan penerangan?
-
Nora Ahmed
Malaysia
* Rakan-rakan *

Authorware site yang pertama di Malaysia dalam BM! Syabas...
Adakah website ini untuk yang advanced saje? Kami baru mulakan
Authorware di Universiti Multimedia. Nak rujuk kat you tak boleh ke? Kalau
setuju, ada banyak persoalan yang nak dikemukakan.
-
Kiyai Arif
wakyai@hotmail.com
Muar, Johore Malaysia
* E-mel *

Lan,
Syabas dan tahniah.Wak tabik betul!!
Jangan lupa "Flash tutorial" tu..., tolong cepatkan sikit. Dan satu lagi (kalau
boleh) cadangkan kemampuan PC untuk bangunkan Perisian dengan
menggunakan Authorware.
Untuk rakan yang baru dengan Authorware
sila ke laman wak.
Tahniah sekali lagi.
-
Abd Rahman Nawi
Malaysia
* Capaian *

Saya kagum dengan permainan dalam tutorial. Bagaimana saudara
hasilkannya? Kenapa tak boleh download source fail? Setengah link butang memang tak
jalan!
Tolong tunjukkan cara saudara membuat Games dengan Authorware...
-
Al Donaldson
alandonaldson@home.com
USA
* E-mel *

Your site looks good: I wish that I had some skill at reading Malay, as I think
the site would mean more to me.
Let me know if I can be of any assistance.
cheers!
-
ratna
arni217@yahoo.com
Malaysia
* Enjin Pencari *

Pensyarah saya baru memberi satu projek berkumpulan. Saya diarahkan untuk membina satu sistem multimedia yang menggunakan perisian macromedia authorware 4.0 dan 5.0 dan saya perlu menghantar satu salinan sistem(cd-rom).Apakah tajuk-tajuk yang boleh saya buat untuk projek ini dan bagaimana untuk membuat projek ini.
-
fadzlil mohd salleh
lilnaldo98@hotmail.com
Malaysia
* Enjin Pencari *

saya seorang pembantu perpustakaan dan bertanya samada authorware boleh menggantikan director kerana projek saya ialah membuat keratan akhbar menggunakan cd multimedia di mana pengguna boleh melihat tajuk keratan akhbar yang terpilih melalui cd sahaja di mana pengguna boleh membuat zoom kepada keratan itu dalamsaiz yang dikehendaki....adakah authorware mampu melakukannya sebagaimana director...

Sekian terima kasih.
-
Joe Ganci
http://www.dazzletech.com
USA
* E-mel *
AUTHORWARE
Hello, Raslan,
First, congratulations on your new web site. Second, I do not mind your use
of my materials on your site.
Again, congratulations. I look forward to seeing what original materials you
may post in the future. Good luck in all your endeavors.
Please let me know when the changes have been made.
-